Грозен инцидент се е разиграл днес на мача между Нефтохимик и

...
Грозен инцидент се е разиграл днес на мача между Нефтохимик и
Коментари Харесай

Грозно! Фенове нападнаха и биха деца на футболен мач

Грозен случай се е разиграл през днешния ден на мача между Нефтохимик и Пирин Благоевград до 19 години, научи Burgas24.bg. Фенове на Нафтата са нападнали и пребили деца от благоевградския отбор. От клуба излязоха с публично мнение, което публикуваме без редакторска интервенция.

Становище от ОФК Пирин ЕООД Благоевград:

Във връзка с днешния случай след мача на ОФК Пирин ЕООД Благоевград за юноши до 19 година от шампионата на Елитна група U19 на България, управлението на клуба приканва за най-строги ограничения и безкомпромисност при взимането на решенията по отношение на клуба хазаин ФК Нефтохимик Бургас , както и бързо откриване на причинителите на побоя над юношите на благоевградския клуб.

Пострадалите футболисти на ОФК Пирин са получили първа помощ и ще си извадят публични медицински за пострадванията, които са получили. 

След края на дуела, приключил 3:3, с гол на домакините надълбоко в добавеното време, както и преднамерено съдийство от бургаския рефер Валентин Железов по отношение на Пирин Благоевград, незабавно след последния съдийски сигнал, състезателите на орлетата са нападнати от последователи на Нефтохимик, както и от хора от техния щаб . В разследване на нападението, няколко състезатели на Пирин са потърпевши и имат разнообразни пострадвания. Момчетата са добре, без заплаха за живота, само че с външни последици. Утре ще им бъде изработен по-обстоен медицински обзор.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР